Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DESPRE TOPSOLID
03-23-2010, 10:20 AM
DESPRE TOPSOLID
Un program super CAD/CAM usor de invatat si de utilizat si cu functiuni similare cu CATIA sau PRO/E dar pret mult mai mic.
http://www.topsolid.com/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-23-2010, 01:39 PM
RE: DESPRE TOPSOLID
Telonic2006, bine ai venit pe forum !

Din cate am vazut TopSolid CAM e un soft de sine statator si nu se integreaza in alte programe CAD.

TopSolid, citeste fisierele altor softuri (Catia, ProE, SolidWorks, etc) sau trebuie sa salvezi fisierele intr-un format standard (IGES, STEP, etc) ?

www.neomec.ro - FORUM - Inginerie Mecanica
Visit this user's website Find all posts by this user
03-24-2010, 08:04 AM
(03-23-2010 01:39 PM)Silver Wrote:  Telonic2006, bine ai venit pe forum !

Din cate am vazut TopSolid CAM e un soft de sine statator si nu se integreaza in alte programe CAD.

TopSolid, citeste fisierele altor softuri (Catia, ProE, SolidWorks, etc) sau trebuie sa salvezi fisierele intr-un format standard (IGES, STEP, etc) ?

Top Solid partea de CAD citeste orice cam toate fisierele de la celelate softuri. CAM-ul foloseste fisierele obtinute sau convertite cu Top Solid design.
03-24-2010, 02:57 PM
Asadar se pot face piese 3D sau se pot doar citi fisiere de la alte programe CAD?Huh

M-am gandit la o idee Idea
Roumanie
03-27-2010, 05:29 PM
(03-24-2010 02:57 PM)Florin Wrote:  Asadar se pot face piese 3D sau se pot doar citi fisiere de la alte programe CAD?Huh

Se pot face piese 3D , proiectare si asamblare, simulare dinamica, filmultete cu montarea si demontarea ansamblului ..orice in domeniul ingineriei mecanice, constructii sudate , tevi...etc
07-17-2010, 09:26 PM
Buna seara!M-ar interesa un mod ,eventual un filmulet despre cum sa faci o piesa in topsolid.Sau unde pot gasi un manual despre topsolid. In principiu topsolid2006.
Multumesc
(03-23-2010 10:20 AM)telonic2006 Wrote:  Un program super CAD/CAM usor de invatat si de utilizat si cu functiuni similare cu CATIA sau PRO/E dar pret mult mai mic.
07-21-2010, 09:55 PM
Poate te ajuta teleonic2006.

El cred ca lucreaza in Top Solid. Ii poti scrie un email sau ii poti trimite un mesaj pe PM.

Succes

www.neomec.ro
07-21-2010, 11:00 PM (This post was last modified: 07-21-2010 11:01 PM by ionell2003.)
(03-27-2010 05:29 PM)telonic2006 Wrote:  
(03-24-2010 02:57 PM)Florin Wrote:  Asadar se pot face piese 3D sau se pot doar citi fisiere de la alte programe CAD?Huh

Se pot face piese 3D , proiectare si asamblare, simulare dinamica, filmultete cu montarea si demontarea ansamblului ..orice in domeniul ingineriei mecanice, constructii sudate , tevi...etc
Salut!
Unde pot gasi un manual despre topsolid,sau ceva tutoriale cu programe si exercitii despre programarea in acest program.
Vreau sa invat acest program deoarece ma va ajuta foarte mult in activitatea mea de acum inainte.
Multumesc.
(03-23-2010 10:20 AM)telonic2006 Wrote:  Un program super CAD/CAM usor de invatat si de utilizat si cu functiuni similare cu CATIA sau PRO/E dar pret mult mai mic.
Salut!
Unde pot gasi un manual despre topsolid,sau ceva tutoriale cu programe si exercitii despre programarea in acest program.
Vreau sa invat acest program deoarece ma va ajuta foarte mult in activitatea mea de acum inainte.
Multumesc.
07-22-2010, 11:07 AM
Ideea era sa accesezi linkul din postarea mea anterioara, unde ai posibilitatea sa-i scrii un mail sau un mesaj pe mesageria privata.

Asa ai slabe sanse sa-ti raspunda.

www.neomec.ro
Post Reply 

Forum Jump:

Contact UsNeomecReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication
Cercetare